Lansarea fiascou-ului Tesla Cybertruck

Tesla CybertruckTesla Cybertruck sau cum să pierzi 768 milioane de dolari într-o singură zi.

Zgomotul făcut de scaderea drastică a averii cuiva este oare un sunet din viața reală?

Dacă da, atunci pentru Elon Musk este zgomotul geamului lateral indestructibil al noului său “CyberTruck” electric spart de o bilă de metal.

Joi, 21.11.2019, la lansarea ultimului model de vehicul Tesla Electric șeful departamentului Design al companiei Tesla, în încercarea de a arăta rezistența materialelor din care e construită mașina a aruncat cu o bilă de metal in geamul lateral al noului model încercând să arate ca este indestructibil. Geamul insă a cedat, și ne-a arătat că nu a fost o întâmplare deoarece a cedat si al doilea, iar acțiunile companiei Tesla au scăzut cu 6 procente, provocându-i lui Elon Musk o gaură în bugetul personal de 768 milioane dolari într-o singură zi, relatează Forbes.

“It is literally bulletproof to a 9mm handgun,” – “Este practic geam blindat pentru un glonț calibrul 9mm,” a spus Musk cu câteva secunde înainte ca Franz von Holzhausen să arate de două ori că geamul poate fi spart de o bilă de metal aruncată de un om.

“It didn’t go through, that’s the plus side,” – “Să vedem partea pozitivă, cel puțin nu a trecut de geam,” a spus Musk.

Musk descrisese anterior acest vehicul drept “really futuristic-like cyberpunk, Blade Runner pickup truck” dar demonstrația făcută la lansare l-a contrazis, provocând un val de râsete și glume la adresa mașinii lansate.

Evenimentul Tesla CyberTruck în 5 minute – sursa youtube

Comentează

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top